facebook tracking
Avdelning

Marknad

Connect
Marknad - Syns du inte så finns du inte

På vår marknadsavdelning arbetar vi egentligen inte bara med rena marknadsfrågor, vi arbetar även med utbildningsfrågor, kundfrågor, användarfrågor och leverantörsfrågor. Förmodligen är vår avdelning den som spretar mest på företaget, men vi har full koll inom våra respektive kompetensområden.

På marknadsföringssidan arbetar vi i stort sett bara med digital marknadsföring, vilket kräver mycket omvärldsbevakning. Det gäller att hänga med i svängarna och att försöka gallra i djungeln av alla metoder som finns för att synas och höras.

Inom utbildning gör vi just nu ett krafttag att modernisera vår hjälp-funktion i systemet. Vi ser över behovet att dokumentation, guider och hjälptexter.

Kund- och användarfrågor är alltid aktuella. Vi är många gånger en länk mellan kunden/användaren och vår utvecklingsavdelning. Våra kontakter ute på fältet är ovärderliga i arbetet att utvecklas och bli bättre. Internt arbetar vi kontinuerlig med att ta till vara på feedback vi får via våra årliga NKI-undersökningar, våra möten med våra kunder etc.

Det är inte bara kunden som är viktig, för att kunna leverera en så bra produkt som möjligt så krävs det att vi har ett bra samarbete med deras leverantörer. Vi för en ständig dialog med leverantörerna om vad vi kan förbättra, både för kunder och leverantörer. Vi hjälps åt att lösa eventuella frågor som uppstår och blickar framåt tillsammans.

Praktikant och examensarbete

På Marknad är vi alltid intresserade av nyfikna och vetgiriga personer som vill lära sig mer och som vill dela med sig av kunskaper till oss. Den praktikant som vill ägna några veckor åt att fördjupa sig i ett ämne eller göra sitt examensarbete hos oss ska vi göra allt vi kan för att hjälpa. Det är viktigt att personen är självgående, kan ta egna initiativ och känner sig bekväm med att ha en mentor som finns till hands för bland annat uppdateringsmöten.

OBS! För närvarande har vi en student under våren som gör sitt examensarbete hos oss varför vi inte kan ta emot flera innan sommaren 2017. Försök gärna igen efter sommaren :)

Att jobba på Symbrio

På Symbrio välkomnar vi idéer, kreativitet och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi bejakar humor, skratt och en positiv inställning. Det ska kännas kul att komma till jobbet.

Balansen mellan yrkes- och familjelivet är inget problem på Symbrio. Ibland kör det ihop sig med sjuka barn eller dagishämtning/lämning, men vi försöker alla hjälpas åt med att stuva om i kalendern och hitta en lösning. Ibland kanske du behöver sitta hemma och jobba, det finns alltid möjligheter att ha distansmöten.

Som sagt, på Symbrio är vi lösningsorienterade!

Symbrios värdeord

Professionalism, Enkelhet och Passion.

 • PROFESSIONALISM

  Våra projektledare tar ett helhetsansvar och ser till att
  tidsplan och kostnader hålls.

 • ENKELHET

  Inga omfattande installationer krävs, allt arbete sker via
  Symbrios webbplats. Era viktiga leverantörer finns redan
  anslutna till Symbrio och kopplas enkelt upp mot er så att
  ni kan börja handla direkt.

 • PASSION

  Vi brinner för att göra våra kunder framgångsrika och mer
  lönsamma. Vi räknar med att era förväntningar på Symbrio
  är höga, det ska de vara.

Jobbar du redan på Symbrio?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@symbrio.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor